naar inhoud
Dit nieuwsbericht is niet actueel.

Halloween

28 september ’18 (vr)
Kom je mee griezelen op één van onze halloweentochten op vrijdag 19 oktober 2018 ? Kleutertocht door de wijk : start van 18 u. tot 19 u. Griezeltocht door het bos : start van 19u.30 tot 21 u. Iedereen welkom !


Voor de kleutertocht kan je starten tussen 18 u. en 19u. aan de kleuterschool. De tocht gaat door de wijk en is dus ook makkelijk te doen met buggy’s of bolderkarren. Voor wie nog nooit eerder deelnam : heel wat buurtbewoners nemen deel door hun voortuin sfeervol te versieren. Het is echt de moeite ! Voor de kleuters zijn er onderweg verschillende opdrachtjes voorzien.


De tocht door het bos is al een beetje griezeliger. Deze start tussen 19u.30 en 21u. aan de lagere school. Om de mysterieuze sfeer hier te behouden, weren we graag grote zaklampen. Breng wel een balpen mee, want ook in het bos krijg je een opdracht mee. De tocht door het bos eindigt in de wijk.


Voor een hongertje of een dorstje kan je nadien in de eetzaal terecht.  Iedereen kan deelnemen aan de tocht.  Het maakt niet uit of je een leerling bent van De Puzzel of niet.


Voor de kinderen van De Puzzel  organiseren we dit jaar ook weer de wedstrijd ‘De Mooiste Pompoen’. Vanaf 16 oktober mag je je mooi versierde pompoen in onze koeling zetten (zorg wel dat je naam er ergens op staat). Wij stallen ze uit op vrijdagavond en dan kan iedereen stemmen op de mooiste pompoen. We voorzien 3 prijzen voor de kleuterschool en 3 prijzen voor de lagere school. Anders dan vorig jaar, rijken we de prijsjes uit op maandag 23 oktober op school. We merken dat het vlug laat wordt op zo een Halloween-avond en zo moeten onze jongste deelnemers niet nodeloos lang wachten op de bekendmaking.

Nieuwsoverzicht

Openingsuren & contact

De Puzzel

adres
De Bruynlaan 193130 Begijnendijk
Stratenplan
Toon op Google Maps
Tel. tel.
016 53 09 17
Fax fax
0496 907 302 (gsm indien dringend)
e-mail
depuzzel@begijnendijk.be